Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna complementarà amb 150 euros les ajudes directes de 300 euros per a autònoms



   L'Ajuntament de Paterna complementarà amb 150 euros les ajudes directes de 300 euros de la Generalitat dirigides als autònoms de tots els sectors per a mitigar l'alça dels costos de subministraments energètics, dinamitzar els negocis o reactivar l'economia local.

   En total, el govern local anuncia que destinarà 225.000 euros a aquestes ajudes, de les quals calcula que es beneficiaran aproximadament prop de 1.500 autònoms de Paterna. Per a açò, en el ple municipal d'aquest dimecres s'aprovarà una modificació pressupostària.

   L'ajuda complementària de 150 euros està inclosa en el Pla de Recuperació Econòmica de Paterna (PREP) que l'equip de govern ha actualitzat per a adaptar-ho al context soci-econòmic actual, ajudar les famílies i empreses paterneras a mitigar els efectes de la inflació i situar la ciutat en els principals llocs de creixement econòmic.

   Quant al procediment per a sol·licitar l'ajuda complementària, els autònoms interessats hauran d'acreditar, a partir de setembre, tindre concedida l'ajuda de 300 euros de la Generalitat el termini dels quals de sol·licitud acaba el pròxim 29 de juliol.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon