Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mor un home després de ser rescatat en aigües del riu Turia a Benaguasil


   

   Un home ha mort aquest dimarts després de ser rescatat pels bombers en el riu Turia, dins del paratge natural de la Fenosa al municipi valencià de Benaguasil, segons ha informat el Consorci Provincial.

   El Consorci de Bombers s'ha mobilitzat a les 11.36 hores del matí per a participar en la cerca d'un home a la zona, fins a on s'han desplaçat dotacions de L'Eliana, Paterna, i bombers forestals de GVA-Sgise, així com forces de seguretat.

   Uns agents han localitzat la víctima en l'aigua i els bombers han procedit a rescatar-lo i portar-lo a una zona segura.

   Davant l'estat en què es trobava, els bombers han començat a practicar-li tècniques de reanimació cardiopulmonar fins a l'arribada dels servicis sanitaris, que s'han fet càrrec de la situació i, finalment, han confirmat la mort de l'home.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon