Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebrarà aquest divendres la VI Shopping Night




A partir de les 20 hores un total de 25 establiments oferiran descomptes i promocions

L'Eliana acollirà aquest mateix divendres, 22 de juliol, la VI Shopping Night, organitzada per l'Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l'Eliana, en col·laboració amb l'Ajuntament. Es tracta d'una iniciativa comercial en la qual tant veïns i veïnes com a visitants podran descobrir de nou, en aquesta reedició post-pandèmia, l'aparador de productes i serveis que poden trobar a la localitat.

La nit arrancarà a les 20 hores amb una batucada des de la plaça del País Valencià i que recorrerà els 25 comerços que participen aquest any. Fins a la mitjanit aquests establiments elianers de moda i complements, llibreries, floristeries, mobles, benestar, cafeteries i fins a telefonia romandran oberts oferint descomptes i promocions dels seus productes i serveis, a més de sorpreses i sortejos amb premis directes.

L'edil de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha recordat que es tracta d'una iniciativa que en les seues anteriors edicions ha comptat amb una àmplia participació "molt positiva per a fomentar i dinamitzar el comerç local, així com per atraure a nous i potencials clients".


comunicacio * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon