Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Modificacions i actuacions de millora als patis dels centres educatius Horta Major i La Pea de Vilamarxant

#Vilamarxant 

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de les regidories d'Urbanisme i Educació, ha començat les actuacions per a millorar i reformar els patis dels centres educatius Horta Major i La Pea, que es desenvoluparan durant este estiu abans de l'inici del pròxim curs escolar.

En l’Horta Major, al pati d'infantil es canviarà el pis perquè els xicotets puguen jugar sobre cautxú per a evitar que es facen mal. Així mateix, també es modificaran els jocs i es posarà més ombra.

D'altra banda, en La Pea es crearà un nou hort escolar perquè l'alumnat puga aprendre sobre les tasques que es desenvolupen en el camp.

Elena Cortell, regidora d'Educació, ha destacat estes actuacions: “L'estiu és un moment perfecte per a realitzar modificacions en els centres escolars que permeten al nostre alumnat disfrutar d'una millor experiència durant el curs”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon