Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mínguez compareixerà en Les Corts per a informar sobre l'evolució de la pandèmia


   Els servicis mèdics del parlament tornen a recomanar la mascareta obligatòria

 

   El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, compareixerà divendres que ve 15 en Les Corts per a informar sobre l'evolució de la pandèmia a la Comunitat Valenciana.

   En un escrit dirigit a la Taula de les Corts amb data d'aquest dilluns, el responsable de la política sanitària del Consell ha demanat acudir, d'acord a l'establit en el reglament de la cambra, a la Comissió de Sanitat i Consum amb l'objectiu de donar compte de les dades que deixa la covid-19 en el territori.

   Aquesta compareixença tindrà lloc divendres que ve 15, després del ple extraordinari dels dos dies anteriors, segons ha confirmat la síndica del PSPV, Ana Barceló, en la seua compareixença posterior a la junta de portaveus.

   Precisament, els servicis mèdics de la càmera autonòmica han tornat a recomanar a través d'un escrit que els empleats de la casa porten la mascareta davant l'augment de contagis.

   Les últimes dades actualitzades, corresponents al divendres, --aquest dimarts l'administració sanitària difondrà les últimes xifres recaptades-- revelen que els contagis per coronavirus s'han duplicat en una setmana a la Comunitat Valenciana en passar en set dies de 4.812 notificats a 8.789 confirmats. Així mateix, la xifra de morts que va caldre lamentar el passat 1 de juliol va ascendir a 18 persones.

   En la mateixa línia, la taxa d'incidència del coronavirus en majors de 60 anys --amb dades del primer de juliol-- va pujar altres 155,81 punts dónes dimarts a divendres, fins a situar-se hui en 715,29 casos per cada 100.000 habitants a la Comunitat Valenciana. Així i tot, aquest índex es mantenia per davall de la mitjana nacional que ascendeix a 996,25 casos, segons l'actualització del Ministeri de Sanitat.

VACUNACIÓ

   Aquesta setmana, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat que continua impulsant aquesta setmana la vacunació davant de la covid-19 gràcies a la instal·lació de punts de vacunació sense cita prèvia distribuïts per tota la Comunitat Valenciana.

   L'objectiu, expliquen, és "facilitar que totes aquelles persones que estan pendents de rebre alguna dosi de la vacuna covid-19, bé perquè han passat la malaltia o per qualsevol altre motiu, "puguen acostar-se a qualsevol dels punts de vacunació per a rebre-la sense necessitat de cita prèvia".

   D'aquesta manera, es pretén "agilitzar el procés de vacunació perquè tota la població puga comptar amb la pauta completa segons els criteris establits en el calendari de vacunació covid".


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon