Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mig miler de xiquets i xiquetes participen en l’Escola d’Estiu 2022 de l'Eliana
Durant 5 setmanes el programa l'Eliana Concilia ha oferit el servei gratuït a les famílies

Al voltant de 470 xiquets i xiquetes de l'Eliana estan participant, del 27 de juny al 29 de juliol, en una nova edició de l'Escola d'Estiu. Enguany el servei ha pogut oferir-se gratuïtament gràcies al  programa l'Eliana Concilia, finançat pel Ministeri d'Igualtat.

L'objectiu, com en altres ocasions, ha sigut oferir a les famílies elianeres una programació alternativa d'oci i entreteniment per als menors de 3 a 14 anys durant els matins de les vacances escolars al col·legi Verge del Carme, al Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) i al Centre Sociocultural.

Entre les activitats que han desenvolupat es troben les basades en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), tallers de cuina, dansa i música, expressió corporal, jocs d'aigua, divulgació científica, mobilitat sostenible, scaperoom, mindfulness o gestió del temps, a més del taller de teatre per a alumnat de 6 a 14 anys que organitza, anualment, la Regidoria d'Educació i Infància.

Salva Torrent, primer edil, ha valorat molt positivament que, per primera vegada, aquesta escola d'oci i diversió siga gratuïta gràcies a la subvenció del Govern d'Espanya i que, a més, ha permés ocupar a prop de 40 persones.

 * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon