Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mig miler de xiquets i xiquetes participen en l’Escola d’Estiu 2022 de l'Eliana




Durant 5 setmanes el programa l'Eliana Concilia ha oferit el servei gratuït a les famílies

Al voltant de 470 xiquets i xiquetes de l'Eliana estan participant, del 27 de juny al 29 de juliol, en una nova edició de l'Escola d'Estiu. Enguany el servei ha pogut oferir-se gratuïtament gràcies al  programa l'Eliana Concilia, finançat pel Ministeri d'Igualtat.

L'objectiu, com en altres ocasions, ha sigut oferir a les famílies elianeres una programació alternativa d'oci i entreteniment per als menors de 3 a 14 anys durant els matins de les vacances escolars al col·legi Verge del Carme, al Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) i al Centre Sociocultural.

Entre les activitats que han desenvolupat es troben les basades en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), tallers de cuina, dansa i música, expressió corporal, jocs d'aigua, divulgació científica, mobilitat sostenible, scaperoom, mindfulness o gestió del temps, a més del taller de teatre per a alumnat de 6 a 14 anys que organitza, anualment, la Regidoria d'Educació i Infància.

Salva Torrent, primer edil, ha valorat molt positivament que, per primera vegada, aquesta escola d'oci i diversió siga gratuïta gràcies a la subvenció del Govern d'Espanya i que, a més, ha permés ocupar a prop de 40 persones.

 * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon