Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mancomunitat Camp de Túria, a través de l’Acord Camp de Túria, es part del Consell Territorial de la Formació Professional (FP)

 Amb l'objectiu: conèixer les necessitats del mercat laboral i millorar l'ocupació

La Mancomunitat Camp de Túria, a través de l’Acord Camp de Túria, forma part del Consell Territorial de la Formació Professional (FP). Aquestes organitzacions tenen com a objectiu principal fomentar l'FP Integrada, la plena inserció laboral i professional de les persones joves i de la ciutadania amb necessitats de qualificació professional durant la seua vida laboral i professional.

Cal tenir en compte que és necessari conèixer la realitat socioeconòmica del territori, les expectatives de la ciutadania, la demanda de formació, així com les perspectives de desenvolupament econòmic i social amb la finalitat de realitzar una oferta que responga a les necessitats de qualificació de les persones.

Els dies 23 i 28 de juny es va convocar la Comissió Tècnica del Consell Territorial de la FP de l'àrea territorial 8 i de l'àrea territorial 20 Metropolitana-Horta Nord de les quals forma part la Mancomunitat Camp de Túria. Amb l'objectiu principal de facilitar la inserció professional mitjançant la col•laboració dels diferents agents socials, organitzacions sindicals i associacions empresarials i a les administracions locals i les competents en la Formació Professional.

La Comissió Tècnica és l'òrgan operatiu del Consell Territorial de la Formació Professional encarregada d'implementar i desenvolupar les directrius de treball assenyalades pel ple del consell territorial en el projecte anual.

En definitiva, les reunions han servit per a establir les línies de treball que es posaran en marxa per a conèixer les necessitats d'empreses i del mercat laboral i poder millorar la formació professional i l'ocupació a la comarca.
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon