Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla reprén el cinema d'estiu el cinema 'a la fresca'

La ciutadania de Loriguilla tornarà a gaudir, un any més, del cinema d'estiu amb una selecció de pel·lícules pensades perquè les caloroses nits estivals siguen més amenes.

El cicle de cinema d'estiu començarà el pròxim 8 de juliol amb la projecció de "El Rey León", una adaptació produïda l'any 2020. Una setmana més tard, el 15 de juliol, arribarà el torn de gaudir de "Érase una vez".

D'altra banda, "El Padre" és la pel·lícula triada per l'organització per al 22 de juliol. El mes de juliol es tancarà el dia 29 amb la projecció de "Raya i el último dragón".

Carlos Rodado, alcalde de Loriguilla, ha destacat la importància de mantindre aquestes activitats estiuenques: "El període estival no s'entén sense cinema d'estiu i a Loriguilla continuem apostant per gaudir de les millors pel·lícules en companyia d'amics i veïns".

"Hem fet una selecció molt cuidada perquè totes les persones tinguen l'oportunitat de gaudir de les pel·lícules que s'ajusten als seus gustos durant aquestes nits de cinema", ha acabat el primer edil.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon