Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Oficina Xaloc Llíria començarà a atendre a partir del 16 d'agost


La regidora Habitatge, Isabel Llopis, ha anunciat que l'oficina comarcal Xaloc, a Llíria, entrarà oficialment en funcionament a partir del mes d'agost. Es tracta d'un servei de finestreta única que oferirà atenció i assessorament a la ciutadania en matèria d'habitatge, rehabilitació d'edificis i regeneració urbana.

L'Oficina Xaloc de Llíria, que forma part de la xarxa autonòmica de la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, estarà situada en la segona planta de les dependències municipals de la plaça Major. Des del 16 d'agost, atendrà el públic els dilluns i dimecres al matí mitjançant cita prèvia, que es pot sol•licitar en el telèfon 962798282 Ext. 2042 o l'App municipal. 

Este servei s'organitza en cinc unitats: finestreta única en matèria d'habitatge, rehabilitació d'edificis i regeneració urbana; gestió de l'hàbitat; protecció de la tinença de l'habitatge; rehabilitació i eficiència energètica; i Observatori Local de l'Habitatge.

La regidora Isabel Llopis ha destacat que l'oficina "té com a objectiu facilitar a la ciutadania l'accés a un habitatge digne i propiciar la integració dels espais urbans". Així, per exemple, prestarà ajuda en qüestions el lloguer, a persones o famílies en risc de perdre el seu habitatge habitual i assessorament per a la rehabilitació d'edificis.

Oficina fons europeus
D'altra banda, l'Ajuntament de Llíria comptarà també pròximament amb una oficina tècnica de fons europeus de la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica. Este servei oferirà suport i ajudes per a actuacions de rehabilitació d'habitatges i de barris. 
 


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon