Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Oficina Xaloc Llíria començarà a atendre a partir del 16 d'agost


La regidora Habitatge, Isabel Llopis, ha anunciat que l'oficina comarcal Xaloc, a Llíria, entrarà oficialment en funcionament a partir del mes d'agost. Es tracta d'un servei de finestreta única que oferirà atenció i assessorament a la ciutadania en matèria d'habitatge, rehabilitació d'edificis i regeneració urbana.

L'Oficina Xaloc de Llíria, que forma part de la xarxa autonòmica de la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, estarà situada en la segona planta de les dependències municipals de la plaça Major. Des del 16 d'agost, atendrà el públic els dilluns i dimecres al matí mitjançant cita prèvia, que es pot sol•licitar en el telèfon 962798282 Ext. 2042 o l'App municipal. 

Este servei s'organitza en cinc unitats: finestreta única en matèria d'habitatge, rehabilitació d'edificis i regeneració urbana; gestió de l'hàbitat; protecció de la tinença de l'habitatge; rehabilitació i eficiència energètica; i Observatori Local de l'Habitatge.

La regidora Isabel Llopis ha destacat que l'oficina "té com a objectiu facilitar a la ciutadania l'accés a un habitatge digne i propiciar la integració dels espais urbans". Així, per exemple, prestarà ajuda en qüestions el lloguer, a persones o famílies en risc de perdre el seu habitatge habitual i assessorament per a la rehabilitació d'edificis.

Oficina fons europeus
D'altra banda, l'Ajuntament de Llíria comptarà també pròximament amb una oficina tècnica de fons europeus de la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica. Este servei oferirà suport i ajudes per a actuacions de rehabilitació d'habitatges i de barris. 
 


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal