Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria Escènica celebra la seua cinquena edició, del 5 al 8 de juliol

El "Festival d'Arts Escèniques al Carrer: Llíria Escènica" compleix enguany la seua cinquena edició. Els espais públics de la ciutat tornaran a convertir-se en els escenaris a l'aire lliure dels diferents espectacles programats. 

La programació es desenvoluparà del 5 al 8 de juliol i inclou representacions de teatre, dansa, música i circ. Les Termes romanes de Mura, el parc Silvestre d'Edeta i els carrers del centre urbà acolliran la celebració d'estos espectacles dirigits a tots els públics.

La companyia OtraDanza obrirà, el dimarts 5, Llíria Escènica 2022 amb la funció de dansa i circ "La Banda".

El 6 de juliol serà el torn de l'espectacle itinerant "Disparatario Circ" i "El desig de la joventut" del projecte internacional escènic Les Europes Menudes que promou la Universitat de València amb alumnat Erasmus. 

Per al dia 7 Spinish Circ presentarà l'espectacle de circ i teatre "Peus Dalt". I el divendres 8 es tornarà a oferir una doble sessió. A la vesprada, per als més xicotets, La Banda del Drac representarà "La festa del Rei", i a la nit "Atelier" de Paula Segarra tancarà el V Festival d'Arts Escèniques de Llíria. 
    
 

* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon