Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els contagis de covid es dupliquen a la Comunitat Valenciana de 4.812 a 8.789 en una setmana, es demana responsabilitat a tots


Metges i investigadores expliquen la situació per la capacitat de fuita que tenen les noves variants (de fuita respecte a les barreres que les actuals vacunes ofereixen enfront del contagi). Encara que les vacunes si que protegeixen enfront de la malaltia que produeix el virus. No obstant això, el temps que han transcorregut les persones vulnerables aïllades i sense contagi (afortunadament), pot provocar que ara sense restriccions de cap mena siguen l'objectiu més vulnerable i amb més risc de contagi i donada la seua situació, d'adquirir la malaltia.

Per eixa raó, tant mèdics com responsables fan una crida a la responsabilitat de tots, perquè encara no estan segurs tots els majors.

D'altra banda, segons informen en Sanitat, no és encara coherent realitzar una altra vacuna perquè serà el mes d'octubre quan comencen a córrer més virus pel temps i l'arribada de les menors temperatures. Pel que si es fes ara la vacuna, arribaríem a octubre amb la capacitat de defensa molt limitada - pel temps transcorregut-. En conseqüència que depén de nosaltres i de la nostra responsabilitat.

Estan ingressant i morint persones grans perquè la COVID descompensa les seves malalties. En conseqüència que depén de nosaltres i de la nostra responsabilitat.

   Els contagis per coronavirus s'han duplicat en una setmana a la Comunitat Valenciana en passar dels 4.812 notificats divendres passat als 8.789 del dia hui, segons les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, amb els casos confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens. La xifra de morts des de l'última actualització és de 18 persones, dos menys que el divendres anterior.

   Dels 8.789 nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana, 3.775 corresponen a majors de 60 anys. Els hospitals valencians tenen data de hui 993 persones ingressades, 42 d'elles a l'UCI, enfront de les 702 hospitalitzacions del passat divendres, amb cinc pacients més en l'actualitat en les unitats de crítics.

   Dels nous casos d'aquest setmana, 756 s'han registrat a Castelló (180.568 en total); 2.632 a Alacant (505.653 en total) i 5.401 a València (790.876 en total). Dels 3.775 nous contagiats majors de 60 anys (enfront dels 2.085 del divendres passat), 356 són de Castelló, 1.141 d'Alacant i 2.278 de València.

   Els hospitals valencians tenen, actualment, 993 persones ingressades, 42 d'elles en UCI: 140 a la província de Castelló, amb quatre en UCI; 347 en la província d'Alacant, 15 d'elles en UCI i 506 a la província de València, 23 en UCI.

   Quant als 18 defuncions per coronavirus des de l'última actualització, tots són amb data de defunció en els últims set dies. Es tracta d'onze dones d'entre 69 i 99 anys i set homes d'entre 64 i 89 anys.

   El total de decessos des de l'inici de la pandèmia ascendeix a 9.538: 1.124 a la província de Castelló, 3.621 a la d'Alacant i 4.793 a la de València.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon