Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ivace inverteix 2,8 milions d'euros per a millorar els serveis de 15 àrees industrials del Camp de Túria


Aquestes actuacions seran subvencionades al 98,6% i s'emmarquen en la convocatòria d'ajudes de l'Ivace de 2022 per a projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la Comunitat Valenciana.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha recordat que enguany les ajudes compten amb un pressupost de 37,42 milions d'euros, "el major esforç inversor realitzat fins al moment".

"Gràcies a elles"- ha continuat- "el Camp de Túria comptarà amb àrees industrials amb imatge renovada i millors serveis i dotacions que repercutiran en les empreses ja instal·lades millorant la seua competitivitat i atrauran la implantació de nous projectes per a continuar aportant creixement i riquesa per a la comarca".

D'aquesta manera, ha detallat que es beneficiaran les localitats de Bétera, la Pobla de Vallbona, Llíria, Nàquera, Riba-roja de Túria i Vilamarxant.

Àrees industrials

En concret, els polígons empresarials que es milloraran i modernitzaran són I-3 Horta Vella (197.222,8 euros) de Bétera, Rascanya (160.726,63 euros), Cap de l'Horta (129.875,75 euros) i Mas de Tous (196.994,87 euros) de la Pobla de Vallbona, Los Vientos (197.124,19 euros) de Nàquera, Pla de Rascanya (197.222,8 euros) de Llíria i Enchilagar del Rullo (197.222,8 euros) de Vilamarxant.

Cal destacar que Riba-roja de Túria rebrà una subvenció de 1,56 milions d'euros per a la millora de les àrees Mas de Baló, Sector 12-Bassa, Sector 13-Masia San Antonio de Poyo, Casanova, El Oliveral-By Pass, Parque Logístico, Entrevies i Casanova.

Actuacions

Entre les principals actuacions que seran subvencionades per l'Ivace destaquen la instal·lació de serveis contra incendis, hidrants i depòsit d'aigua industrial, la millora de zones verdes i implantació de zones/recorreguts biosaludables i la regeneració paisatgística i ambiental.

També es realitzarà una millora viària mitjançant nous accessos, passarel·les per als vianants i pàrquing per a camions així com senyalització i/o identificació dels carrers dels polígons i renovació de la senyalització horitzontal i vertical del trànsit.

Així mateix, les àrees industrials del Camp de Túria comptaran amb directori d'empreses i serveis i adaptació de vials i senyalística.


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon