Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ivace inverteix 2,8 milions d'euros per a millorar els serveis de 15 àrees industrials del Camp de Túria


Aquestes actuacions seran subvencionades al 98,6% i s'emmarquen en la convocatòria d'ajudes de l'Ivace de 2022 per a projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la Comunitat Valenciana.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha recordat que enguany les ajudes compten amb un pressupost de 37,42 milions d'euros, "el major esforç inversor realitzat fins al moment".

"Gràcies a elles"- ha continuat- "el Camp de Túria comptarà amb àrees industrials amb imatge renovada i millors serveis i dotacions que repercutiran en les empreses ja instal·lades millorant la seua competitivitat i atrauran la implantació de nous projectes per a continuar aportant creixement i riquesa per a la comarca".

D'aquesta manera, ha detallat que es beneficiaran les localitats de Bétera, la Pobla de Vallbona, Llíria, Nàquera, Riba-roja de Túria i Vilamarxant.

Àrees industrials

En concret, els polígons empresarials que es milloraran i modernitzaran són I-3 Horta Vella (197.222,8 euros) de Bétera, Rascanya (160.726,63 euros), Cap de l'Horta (129.875,75 euros) i Mas de Tous (196.994,87 euros) de la Pobla de Vallbona, Los Vientos (197.124,19 euros) de Nàquera, Pla de Rascanya (197.222,8 euros) de Llíria i Enchilagar del Rullo (197.222,8 euros) de Vilamarxant.

Cal destacar que Riba-roja de Túria rebrà una subvenció de 1,56 milions d'euros per a la millora de les àrees Mas de Baló, Sector 12-Bassa, Sector 13-Masia San Antonio de Poyo, Casanova, El Oliveral-By Pass, Parque Logístico, Entrevies i Casanova.

Actuacions

Entre les principals actuacions que seran subvencionades per l'Ivace destaquen la instal·lació de serveis contra incendis, hidrants i depòsit d'aigua industrial, la millora de zones verdes i implantació de zones/recorreguts biosaludables i la regeneració paisatgística i ambiental.

També es realitzarà una millora viària mitjançant nous accessos, passarel·les per als vianants i pàrquing per a camions així com senyalització i/o identificació dels carrers dels polígons i renovació de la senyalització horitzontal i vertical del trànsit.

Així mateix, les àrees industrials del Camp de Túria comptaran amb directori d'empreses i serveis i adaptació de vials i senyalística.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon