Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana es prepara per acollir els XLIX Jocs Esportius, inscripcions fins al 14 de juliol



Les inscripcions estaran obertes fins dijous que ve 14 de juliol en el Poliesportiu Municipal

Els XLIX Jocs Esportius Vila de l'Eliana tornaran de nou enguany amb la quinzena esportiva de referència i més consolidada de la comarca Camp del Túria. Aquesta quaranta-novena edició acollirà, com era habitual abans de la pandèmia, competicions, exhibicions i tornejos de nombroses i variades modalitats esportives al Poliesportiu Municipal.

Així, del 18 al 30 de juliol oferirà diferents categories, entre les quals s'inclou el futbol 7 masculí femení i mixt de totes les edats, futbol sala, tennis individual i dobles, tennis de taula, bàsquet, voleibol platja 2×2, frontenis, dominó, parxís i truc per a totes les edats, birles i pilota valenciana. A més, la programació esportiva inclourà la XXXVIII Volta a Peu, el circuit de carreres populars de la Diputació de València, que se celebrarà el dissabte 30 de juliol a les 20 hores, així com la Miniolimpíada d'Atletisme o l'exhibició vòlei platja el dilluns 25.

El període d'inscripció estarà obert fins dijous que ve 14, de dilluns a divendres en horari de 17 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores. El matí de l'últim dia també estaran obertes les inscripcions de 10 a 13 hores al Poliesportiu. Per a més informació les persones interessades poden contactar a través del telèfon 617 823 419 i del correu electrònic jocsesportiusleliana@gmail.com.

L'edil d'Esports, Concha Montaner, ha animat a la ciutadania a unir-se en aquesta cita que torna dos anys després per a tornar a convertir-se en el punt de reunió de famílies i amics per a gaudir de les vesprades d'esport en la localitat.

 * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon