Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri la preinscripció de Unisocietat per al curs 2022/2023





El primer període serà fins al 29 de juliol, mentre que el segon comprendrà del 5 al 15 de setembre.

Unisocietat, el programa formatiu que ofereix l'Ajuntament de l'Eliana en col·laboració amb la Universitat de València, ha obert avui el primer termini de preinscripció per al nou curs 2022/2023. Aquesta activitat està dirigida a persones majors de 30 anys, amb o sense estudis previs, que busquen ampliar els seus coneixements i cultura general ja que, entre els seus objectius, es troba fomentar el debat o intercanviar opinions i informació.

El primer període d'inscripció romandrà obert a través d'aquest formulari fins al divendres 29 de juliol. No obstant això, al setembre hi haurà una nou termini de sol·licitud, entre els dies 5 i 15. El programa, implantat en l'Eliana des de 2014, començarà el nou curs el pròxim 4 d'octubre i s'impartirà en el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA).

Els continguts estaran, com sempre, impartits per professorat qualificat de la Universitat i estan dividits en tres cursos diferents de 120 hores cadascun, que faculten a l'alumnat per a obtenir un certificat universitari i que es complementa amb el plus de matí i de vesprada. Cada curs s'estructura en dos quatrimestres amb dues assignatures troncals. En concret el primer any ofereix, d'octubre a febrer, Geografia i Llengua i literatura i, de febrer a juny, Europa i Biologia. Totes elles, es complementen amb conferències al llarg del període escolar amb temàtiques triades pel propi alumnat com ara l'alimentació saludable, el gastroturisme, el coronavirus o l'envelliment i la qualitat de vida.

Les persones interessades a obtenir més informació poden telefonar al 96 275 80 30 (ext. 144) o al 603 717 622. També es poden realitzar consultes a través del correu electrònic unisocietat@leliana.es.

L'edil de Formació, Eva Santafé, ha animat als majors de 30 que desitgen ampliar els seus coneixements a participar en aquest programa l'únic requisit del qual és tenir entusiasme i ganes d'aprendre.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon