Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de València subvencionarà el pàrquing de la Reina a compradors del Mercat Central i comerços del centre


   

   L'Ajuntament de València subvencionarà l'ús del nou aparcament de la plaça de la Reina a les persones que compren en el Mercat Central o en els comerços del centre històric.

   Així ho ha assegurat el regidor de Mobilitat i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, en una reunió amb representants dels venedors del Mercat Central i de l'Associació de Comerciants del Centre Històric de València, dins de les accions per a dinamitzar el comerç de proximitat i millorar la mobilitat al centre de la ciutat.

   Totes les persones que compren al Mercat Central o als comerços de l'associació podran beneficiar-se d'aquests descomptes si utilitzen el nou aparcament de la plaça de la Reina o el del Mercat Central.

   Com a vicepresidenta de l'Associació de Venedors del Mercat Central, Natalia Estellés ha ressaltat que l'acord permetrà oferir als seus clients les mateixes condicions que en la resta d'aparcaments de l'entorn on tenen places concertades.

   També la gerent de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, Julia Martínez, ha destacat que és una iniciativa que va en la mateixa línia que la de l'aparcament de la plaça de Bruixes, "que ha funcionat molt bé en els últims anys".

   Des de 2019, per exemple, EMT ha facilitat 218.000 descomptes a les persones que han usat l'aparcament de la plaça de Bruixes per a fer les seues compres en el Mercat Central, amb una inversió de més de 314.000 euros.

   El nou aparcament de la plaça de la Reina disposa de 226 places per a turismes, de les quals 203 seran de rotació. S'han previst 46 places per a motocicletes i 22 per a bicicletes i s'han reservat sis per a persones amb mobilitat reduïda.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon