Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Loriguilla realitza tractaments contra les paneroles i el mosquit tigre

Davant l'arribada de les altes temperatures de l'estiu, que faciliten les concentracions d'insectes, l'Ajuntament ha decidit intensificar les labors de desinsectació per a preservar la salut pública.

Així bé, una empresa encarregada ha realitzat durant el dijous o divendres un tractament contra les paneroles.

S'ha actuat en l'avinguda Reis Catòlics, la de la Constitució i la de l'Oest, així com als carrers Pintor Sorolla, Verge dels Desemparats i la Pau. En les pròximes setmanes l'empresa continuarà amb el tractament en altres zones del municipi.

L'Ajuntament recorda que tots els veïns i veïnes puguen comprovar la realització d'altres tractaments, ja que es realitza una marca amb esprai de color en les trapes i tapes de clavegueram on es polvoritza l'insecticida.

Així mateix, informa que és probable que en els pròxims dies puguen veure's algunes paneroles deambulant de dia, ja que el verí fa que aquests insectes fugen del lloc on es troben per a morir en un altre lloc.

D'altra banda, també es procedirà a realitzar tractaments contra el mosquit tigre, com és habitual.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon