Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana contractarà dues noves persones en situació de desocupació menors de 30 anys gràcies al programa EMPUJU 2022




• El termini d'inscripció en LABORA per a arquitectura tècnica i enginyeria mediambiental estarà obert fins al divendres 22 de juliol.

L'Ajuntament de l'Eliana contractarà dues noves persones en situació de desocupació menors de 30 anys gràcies al programa EMPUJU 2022. En concret, està prevista la contractació durant 12 mesos a jornada completa per al lloc d'Arquitecte/a tècnic/a i d'Enginyer/a tècnic mediambiental.

Per a formar part del procés les persones interessades en participar han de tindre la seua demanda d'ocupació actualitzada (titulació, experiència laboral, ocupació sol·licitada…) en el Servei Valencià d'Ocupació i Formació LABORA abans del 22 de juliol. Rebuda l'oferta d'ocupació, Espai Labora Llíria realitzarà un sondeig en el qual prioritzarà la remissió a l'Ajuntament de persones candidates que complisquen amb els requisits del programa: aturades que no siguen perceptores de prestacions per desocupació o de rendes d'inserció laboral, aturades de llarga duració, inscrites en la Garantia Juvenil o en procés d'inscripció i persones amb una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%.

Seran excloses del sondeig, aquelles persones que hagen sigut contractades amb anterioritat a l'empara de programes d'ocupació pública per a la millora de l'ocupabilitat, finançats des de 2014 amb fons provinents de la Unió Europea (EMPUJU i EMCUJU precedents i ECOVID 2020 i 2021).

EMPUJU és el programa d'incentius a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, LABORA, Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-20 de la Comunitat Valenciana i el Programa d'Ajuda REACT-UE com a fons extraordinari per a pal·liar els efectes de la pandèmia.

Tal com ha recordat l'edil Marta Andrés, com en anteriors exercicis, l'Ajuntament realitzarà una aportació municipal del pressupost de despeses de l'àrea de Polítiques d'Ocupació per a l'ampliació del nombre de contractes, amb l'objectiu d'arribar al major nombre possible de persones beneficiàries.

 


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon