Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La policia de Loriguilla i l'Associació de Protecció Civil i Emergències d'Estivella hi col·laboraran des d'ara


L'Ajuntament de Loriguilla ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació de Protecció Civil i Emergències d'Estivella perquè ajudin la Policia Local en el control d'esdeveniments i seguretat, entre moltes altres tasques.

L'alcalde Carlos Rodado, amb els regidors Manuel Cervera i Montse Cervera, han participat en aquesta cita a què també han acudit Rubén Fortea, Cap de la Policia Local, i José Pablo Martínez, president de l'Associació de Protecció Civil i Emergències. Marcelino C. García, veí de Loriguilla, també hi ha estat present, ja que serà un dels voluntaris que ajudarà l'Associació.

Carlos Rodado, primer edil de Loriguilla, ha mostrat la seva satisfacció amb aquest conveni: “El nostre poble i els seus veïns es beneficiaran de l'estreta col·laboració entre el cos de la Policia Local i l'ajut prestat per Protecció Civil i Emergències, ja que tots dos vetllaran pel correcte funcionament i la seguretat dels esdeveniments proposats pel Consistori”.

"Esperem que la col·laboració entre l´Ajuntament i l´Associació de Protecció Civil i Emergències d´Estivella sigui llarga i fructífera que permeti fer del nostre municipi un lloc més segur i apropiat", ha acabat Rodado.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon