Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La ministra Raquel Sánchez firma huí a València el conveni del canal d'accés ferroviari


   La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, firmarà huí dijous, a partir de les 09.30 hores al Palau de la Generalitat, el conveni del canal d'accés ferroviari a València juntament amb el cap del Consell, Ximo Puig, i l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó.

   Sánchez estarà acompanyada per la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, i per la presidenta d'Adif. Mª Luisa Domínguez. Abans de l'acte mantindrà una breu trobada amb Puig i Ribó.

   Divendres passat, el ple del Consell va autoritzar el conveni amb l'Ajuntament i Adif per a l'execució i pagament de les obres de la fase 3 del canal d'accés fins al viaducte de Giorgeta, dins de l'objectiu d'impuls a la integració del ferrocarril a la ciutat, que suposarà una inversió de 531.689.000 euros.

   En concret, la fase tres contempla el soterrament de totes les vies d'accés a les estacions de València Nord i Joaquín Sorolla, perllongant en alguns casos els túnels del nuc sud, així com la remodelació de Joaquín Sorolla.

   També s'arreplega, entre altres qüestions, l'ampliació de l'aparcament de Joaquín Sorolla, les instal·lacions de protecció civil i seguretat dels túnels d'accés a València, al costat de la creació d'un estacionament de suport a Joaquín Sorolla a l'entorn de la Font de Sant Lluís.

   En general, el conveni estableix la col·laboració entre les tres parts per a dur a terme l'execució i el pagament de les actuacions que permeten posar en servici les obres, incloent l'execució de tots els treballs necessaris i les seues instal·lacions, així com les assistències tècniques, els controls ambiental i de qualitat i la coordinació de seguretat i salut, al costat d'altres costos que es pogueren derivar.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon