Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria va celebrar ahir el comitè Comarcal d''Arees Industrials

La reunió del Comité Comarcal d'àrees industrials és un òrgan comarcal de participació consultiu que naix de la taula d'indústria. En la sessió s'ha posat en comú l'estat de les actuacions compromeses en el comitè anterior. Destacant dues accions actualment realitzades en un 100% com són la incorporació de l'agent d'innovació industrial i la realització de l'estudi “Grau de maduresa digital de les empreses industrials a Camp de Túria”.

Aquestes accions s'han dut a terme gràcies a la subvenció de l'Agència Valenciana de la innovació (AVI). Coneixedors de la necessitat digital de la indústria manifestada en la mesa d'indústria i en el comitè Comarcal es va decidir sol•licitar l'ajuda per a poder donar resposta a aquesta necessitat.

En paraules de maria Dolores Cel•la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, “El nostre objectiu no és un altre que el de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la comarca. Si som capaços de millorar els nostres sectors productius serem capaç de generar ocupació i amb això la vida de les persones.”

En la sessió també s'ha presentat la jornada que se celebrarà al novembre Túria Tech Transfer Day, que pretén ser un referent en l'àmbit de la transferència d'innovació als sectors econòmics. L'esdeveniment se celebrarà a Bétera en les instal•lacions de la Fundació Laboral de la construcció.

Una vegada conclòs el comitè Comarcal d'àrees Industrials. el gerent de FEPEVAL, Diego Romá, va desenvolupar l'últim punt de l'ordre del dia “Reptes i oportunitats de les empreses de Camp de Túria davant la nova llei d'àrees industrials”. Carlos Peinado, gerent de ASOCREVA i membre de l'equip gestor Parc Logístic València també va participar en la ponència.

Mitjançant aquesta acció es pretén dinamitzar la llei 14/18 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials per a la creació d'entitats de gestió i modernització de les Àrees Industrials.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon