Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat destina 800.000 euros a actuacions per a la promoció dels objectius de desenvolupament sostenible per entitats sense ànim de lucre


La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha convocat les subvencions per a l'exercici 2022 destinades a finançar actuacions per implementar i promocionar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per part d'entitats sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana en el marc de l'Agenda 2030.

La Generalitat destina 800.000 euros per finançar diverses actuacions, que a la convocatòria per al 2022 es divideixen en tres modalitats.

D'una banda, s'estableix una línia orientada a la implementació, territorialització i Agenda Urbana, l'import màxim subvencionable de la qual serà de 30.000 euros, entre les quals s'inclouen projectes pilot i actuacions encaminades a consolidar els ODS a l'àmbit local, així com elaboració de projectes pilot de plans dacció local de lAgenda Urbana.

Les accions de formació, sensibilització i comunicació formen part d'una altra de les línies de subvenció que comptaran amb un import màxim de 20.000 euros. S'adrecen a incrementar la informació i el coneixement per part de la ciutadania i els agents multiplicadors (associacions, grups, col·lectius, etc.), sobre actuacions d'implementació dels ODS de l'Agenda 2030, d'interès per a la Comunitat Valenciana. També s'hi inclouen les accions de formació i capacitació adreçades al personal al servei de les entitats sol·licitants, amb la finalitat de facilitar la implementació de projectes relacionats amb els ODS de l'Agenda 2030. Alhora, seran subvencionables les accions que tinguen com a finalitat augmentar la participació ciutadana en l'elaboració i el seguiment de polítiques públiques orientades a la implementació de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible a l'àmbit municipal.

La tercera de les línies d'ajuts a través d'aquesta convocatòria s'orienta a actuacions que promoguen el treball en xarxa i les aliances entre diferents actors de forma inclusiva, a fi d'accelerar la implementació de l'Agenda 2030, l'import màxim subvencionable del qual serà de 20.000 euros.

Podran ser beneficiàries de les ajudes recollides en aquesta convocatòria, les associacions i organitzacions sense ànim de lucre, amb domicili social a la Comunitat Valenciana, legalment constituïdes i inscrites al registre corresponent en funció de la seua naturalesa jurídica, entitats que només podran presentar una única sol·licitud.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el proper 28 de juliol i es tramitaran exclusivament de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de la Generalitat, accedint al cercador de tràmits i serveis. També es podrà accedir a la pàgina web de Cooperació.

Més informació


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon