Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat descarta noves restriccions davant la setena onada i preveu arribar al pic de contagis en 10-15 dies


   Puig recomana l'ús de mascareta en aglomeracions però no preveu la seua obligatorietat

   

   El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha descartat noves restriccions aquest estiu davant l'augment de la incidència de coronavirus en la setena onada i ha apuntat que la Comunitat Valenciana arribarà al pic de contagis previsiblement en 10 o 15 dies.

   Així ho ha indicat el president de la Generalitat en atenció als mitjans a València després de reunir-se amb el Comité d'Experts. Puig ha assenyalat que han optat per no imposar restriccions davant la previsió que la corba comence a aplanar-se en els pròxims dies.

   Quant a les mascaretes, el president ha apel·lat a la prudència i ha recomanat el seu ús en aglomeracions, encara que ha apuntat que no es preveu que tornen a ser obligatòries excepte on ja ho són: en transport públic i centres sanitaris.

   ((Hi haurà ampliació))


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon