Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Cordà de Paterna registra rècord històric en sol·licituds de participació


La Cordà de Paterna 2022 ha registrat enguany «un rècord històric» d'inscripcions amb 409 aspirants para en aquest acte, que se celebrarà el pròxim 28 d'agost.

Així ho ha revelat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa (PSPV), després del sorteig celebrat per a assignar els nombres dels 366 participants i el seu repartiment en 56 llocs.

Els 43 tiradors que no han sigut seleccionats i, per tant, no podran entrar en la Cordà tenen plaça per a entrar en el Bouet, el tiratge que es duu a terme el dia anterior a la Cordà, a més de tindre assegurada la seua participació en la Cordà 2023, sempre que ho sol·liciten, tal com s'ha acordat en el Consell Sectorial de la Cordà.

Teresa Espinosa ha destacat que «aquesta elevada demanda per a participar en la Cordà demostra aquesta especial relació que els veïns i veïnes de Paterna tenim amb el foc i és el resultat d'aquesta gran tradició que passa de pares i mares a fills».

En aquest sentit, la regidora ha precisat que «cada vegada són més els veïns i veïnes que es presenten per a obtindre el títol CRE, obligatori per a poder participar en la Cordà i també és cada vegada major el nombre de xiquets i xiquetes que es preparen en l'Escoleta del Foc d'Interpenyes».


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal