Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Comunitat proposa un estiu de concerts per a fomentar el turisme de la mà de les seues societats musicals


   La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha engegat, en el marc de la col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, la tercera edició de la campanya de concerts 'Músics amb Denominació d'Origen - Circuit de concerts per a foment del turisme a la Comunitat Valenciana'.

   La campanya consisteix en la realització de més d'una vintena de concerts de grups de xicotet format (grups de càmera, big bands, quartets, etc.) procedents de les Societats Musicals federades, que se celebraran fins al pròxim mes octubre de 2022 al llarg de tot el territori de la Comunitat Valenciana, segons ha explicat en un comunicat.

   La finalitat principal és oferir una agenda cultural protagonitzada per les societats musicals i les seues diverses formacions, i contribuir al posicionament turístic de destinacions allunyades dels grans nuclis turístics habituals, desestacionalizant també aquesta oferta turística i cultural més enllà de l'estiu, per la qual cosa s'allarga el calendari de concerts fins al 31 d'octubre.

   Aquest cicle, que ja ha arrancat amb èxit amb la realització dels quatre primers concerts de l'estiu, continuarà aquests últims dies de juliol amb actuacions des de les localitats de Bocairent (dissabte 23 en la Plaça de Bous) i Museros (dimecres 27 en la Plaça Poeta Llorente).

   Per a la presidenta de la FSMCV, Daniela González, aquest cicle de concerts "suposa un gran estímul per a dinamitzar el panorama de concerts de les societats musicals, adaptant-nos a nous formats, de grandària més reduïda, i nous repertoris, al mateix que vinculem la nostra música amb el turisme i el patrimoni, una aliança d'èxit que s'està consolidant dins de l'oferta cultural de la Comunitat i confiem que tinga un llarg recorregut".

   La programació completa de 'Músics amb Denominació d'Origen - Circuit de concerts per a foment del turisme a la Comunitat Valenciana' pot consultar-se en la web de la FSMCV. Els concerts són gratuïts i oberts a tots els públics.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon