Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

I Festival de Llíria que es celebrarà del 21 al 24 de juliol


L'Ajuntament organitza el I Festival de Llíria que se celebrarà del 21 al 24 de juliol. La ciutat reunirà a les quatre grans formacions simfòniques de la Comunitat Valenciana en este esdeveniment que compta amb la direcció artística de Justo Romero. 

L'Orquestra de València, la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, l'ADDA Simfònica i l'Orquestra de la Comunitat Valenciana actuaran, per primera vegada, juntes en una mateixa cita. Al total de huit concerts que es podran disfrutaren el festival, se suma també la participació del Cor de la Generalitat Valenciana, el Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts, l'Orfeó Valencià i Mestres de Vent de Llíria. 

Els teatres de la Banda Primitiva i la Unió Musical, i l'església de la Sang, seran els escenaris d'estes extraordinàries actuacions.

Paral·lelament al festival, els dies 22 i 23 de juliol se celebrarà el I Fòrum Internacional de Direcció de Llíria amb la col·laboració de  l'Asociación Española de Directores de Orquesta (AESDO). En esta trobada, que tindrà lloc en el centre Multiusos, participaran destacats professionals del sector per a compartir experiències i debatre sobre el present i futur de la música. 

Venda d'entrades del Festival
Preu: 3€
Venda en línia en web i APP municipal.
Venda presencial en el departament de Cultura (Plaça Major, 11-2): 13, 15, 18 i 20 de juliol de 10.30 a 13.*00h.
En taquilla des d'1 hora abans de cada concert.
 


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon