Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Homenatge als clubs esportius de Riba-roja en el 35 aniversari de la Setmana Esportiva

Más de 150 esportistes dels 35 clubs existents en la localitat assisteixen a un emotiu acte en el qual es posa en relleu la importància de l'esport en la vertebració social i promoció de la salut

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria va rendir ahir divendres un emotiu homenatge als clubs esportius i als seus associats en el transcurs del 35 aniversari de la Setmana Esportiva en un acte celebrat en la piscina del poliesportiu municipal, L'acte va servir per a subratllar la labor i el treball que desenvolupen els clubs esportius de la localitat pel seu component social i beneficis saludables.

Els 35 clubs i les associacions esportives de Riba-roja de Túria i més de 150 esportistes de les diferents disciplines existents van formar part de l'acte públic en el qual es va destacar el paper que han dut a terme durant els més de dos anys de pandèmia en els quals les restriccions i les limitacions han minat la pràctica de molts dels esports que gestionen habitualment.

L'acte organitzat per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, que es va desenvolupar en la piscina municipal, va comptar amb la participació, a més, de l'Associació Cultural d'Hip hop que amb els seus balls va amenitzar la vetlada, per a gaudi i delit del nombrós públic assistent, que va destacar l'harmonia i la dedicació dels clubs i els esportistes en la vida social de la localitat.

A més, l'escenari triat, el poliesportiu municipal, estava també de celebració amb el 40 aniversari de la seua construcció i amb un bagatge important en la seua labor al llarg del citat període de temps, referent comarcal en la matèria. Entre el nombrós públic assistent a la gala cal destacar a l'ex alcalde de la localitat Joan Antoni Toledo, impulsor de la setmana esportiva i artífex, a més, de la construcció del poliesportiu municipal.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria va entregar una placa commemorativa als 35 clubs participants en la gala i es va realitzar un homenatge a 3 esportistes de renom de la localitat: Diego Ribera, ex futbolista i actualment entrenador en un club de primera divisió; Toni Teresí, entrenador del club de pàdel femení de Riba-roja de Túria i amb un ampli palmarés; i, finalment, Laura Doménech, esportista del club d'atletisme Metasport, campiona d'Espanya universitària en 10.000 metres.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, va destacar “el gran paper que han tingut tots els clubs i els esportistes de la nostra localitat durant una època tan dura com la pandèmia, en la qual no s'han desanimat i han continuat realitzat la seua ingent labor amb un respecte absolut a les restriccions i les limitacions sanitàries imposades per aquesta situació inèdita”.

Raga va animar, a més, al públic assistent a continuar “la línia empresa des de fa anys, perquè l'esport no és només salut i un factor important corroborat per tots els científics per a prolongar la vida, sinó que, també, és un agent de socialització i, per tant, una manera de vertebrar la societat civil i, al mateix temps, d'enfortir-la”.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha augmentat un 11% les subvencions i les ajudes econòmiques que concedeix anualment als clubs esportius, en passar dels 108.000 als 120.000 euros en total. A més, cal destacar una altra línia d'ajudes denominada “Dona Activa”, dotada amb altres 10.000 euros, enfocada a incorporar la presència de la dona en l'esport. Per part seua, existeix una altra partida de 6.000 euros destinada als esportistes d'elit de Riba-roja de Túria.


 
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon