Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fallada de seguretat en Twitter exposa les dades personals de 5,4 milions d'usuari

Una vulnerabilitat present al codi de Twitter ha permès a un atacant aconseguir les adreces de correu electrònic i els números de telèfon de 5,4 milions d'usuaris registrats en aquesta plataforma.

La fallada de seguretat va ser detectada al gener i, tot i que ja ha estat corregit, va ser aprofitat per un hacker abans que s'implementés el pegat per recopilar una immensa base de dades amb la informació personal de milions de comptes.

Aquesta base de dades està ara a la venda en un fòrum en línia a canvi de 30.000 dòlars. Tal com es pot veure a la captura de pantalla que hi ha sota aquestes línies, l'atacant explica que , a més d'usuaris normals, també posseeix les dades de personatges coneguts i companyies, entre uns altres.

Malauradament, s'ha confirmat que la base de dades és autèntica i que, qui vulga que l'haja aconseguit a través de l'error al codi de Twitter, té aquesta informació i està tractant de vendre-la al millor postor.

 * Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon