Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EUPV emplaça Compromís i Podem a una candidatura conjunta 'd'esperança' per a les eleccions autonòmiques del 2023

La coordinadora general d'EUPV, Rosa Pérez Garijo, emplaça Compromís, Podem i agents socials o culturals a construir una "eina d'esperança i garantia" conjunta de cara a les eleccions autonòmiques del 2023.

El seu objectiu és consolidar un tercer govern del Botànic al País Valencià que consolidi el rumb de polítiques progressistes iniciat el 2015 i "avanç encara més posant les persones al centre".

"L'aposta per sumar als espais progressistes i construir una confluència àmplia, ha format part tradicionalment de l'ADN d'Esquerra Unida, ara també", defensa la consellera de Transparència en declaracions remeses pel partit.

És una cosa en què Pérez Garijo garanteix que es bolcarà "l'àmplia estructura militant i institucional d'Esquerra Unida, de gran implantació municipal".


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon