Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EUPV avisa el PSPV que votar contra la taxa turística seria 'trencar la confiança' en el Botànic


   

   EUPV defèn l'aprovació de la taxa turística en el pròxim ple de les Corts i adverteix els seus socis de govern del PSPV que "han de respectar els acords firmats", ja que els socialistes encara no han confirmat si donaran el seu suport tot i haver consensuat aquest impost fa mesos.

   "Votar en contra de la taxa turística significaria trencar la confiança entre socis de govern", recalca Estefania Blanes, portaveu de l'executiva d'aquest partit integrat en el grup parlamentari UP. La taxa turística consensuada pel Botànic s'aplicaria a partir de 2024 de forma voluntària per cada ajuntament.

   En un comunicat, EUPV reclama el compliment dels acords 'botànics' firmats al desembre i emfatitza els aspectes positius de l'impost: "És voluntari, amb possibilitat d'aplicar moratòries i amb total autonomia dels municipis per a la seua implantació. S'ha de ratificar el compromís dels tres grups (PSPV-Compromís-UP) amb aquesta proposta".

   També defèn que no es pot "privar" als municipis que així ho trien de fer ús d'ella: "Aprovar la taxa no suposa cap pèrdua de drets per a ningú, mentre que no fer-ho si que atempta contra l'autonomia municipal".

   Recorda a més que aquest impost està vigent en les principals ciutats europees i que la quantia econòmica serà mínima en proporció al cost de les estades, amb el que al seu juí no desincentivarà el turisme.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon