Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV es decideix i finalment donarà suport a la tramitació de la taxa turística en Les Corts


   

   El PSPV-PSOE ha decidit finalment donar suport a la tramitació de la proposició de llei sobre la taxa turística, que es debatrà aquest dijous en el pròxim Ple de les Corts Valencianes, i ho farà "sense renunciar a la capacitat de millora durant la seua tramitació parlamentària".

   Així ho ha anunciat mitjançant un comunicat la síndica socialista en Les Corts, Ana Barceló, qui ha assenyalat que "els i les socialistes li donarem normalitat a l'acord firmat" i ha apostat per "seguir treballant de la mà amb el sector i els ajuntaments".

   En aquest sentit, Barceló ha explicat que "després de la votació s'obri un nou espai de diàleg en el qual treballarem per a aconseguir el màxim acord tant amb el sector com amb els ajuntaments, ja que aquests són els que tenen l'última paraula".

   "No podem oblidar que estem parlant d'una taxa municipal i voluntària, que seran els ajuntaments els qui decidiran, a partir de 2024, si desitgen aplicar-la en el seu municipi o no en funció de les seues respectives circumstàncies i l'autonomia municipal", ha agregat.

   Així mateix, la portaveu socialista ha demanat als grups de l'oposició que "deixen de generar falses polèmiques sobre aquest gravamen" i els ha convidat a "llegir-se al complet la proposició on queda reflectit negre sobre blanc que la taxa no tindrà cap cost per als municipis de la Comunitat Valenciana".

   Barceló va sembrar el dubte la passada setmana, en anunciar que els socialistes obririen un procés d'escolta abans de la votació d'aquest dijous i ha manifestat en diverses ocasions que no considera que siga "el moment" per a aprovar aquest tribut. La proposta va a ple per un acord dels socialistes amb Compromís i Unides Podem que confirmat a l'abril.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon