Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Festival de Cinema de Paterna obri la convocatòria del seu concurs de curts


   

   El Festival de Cinema de Paterna Antonio Ferrandis ha obert el termini per a participar en el concurs de curtmetratges de la seua VII edició, que se celebrarà a la ciutat valenciana en el mes d'octubre.

   El concurs es dividirà en dos categories, a les quals podran presentar-te tant propostes nacionals com a internacionals produïdes a partir de l'1 de gener de 2021, ha detallat el consistori en un comunicat: la categoria 'Millor director/a jove', per a propostes de realitzadors de menys de 25 anys, i la de 'Millor curt de Ficció'.

   En tots dos casos la temàtica és lliure i no podran superar els 25 minuts de durada. Els dos premis tenen una dotació econòmica de 1.500 euros.

   La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, ha posat en valor que "aquest concurs reconeix el talent dels directors i directores de cinema, i reivindica el seu paper en el món de la cultura".

   Espinosa ha recordat "el gran acolliment que va tindre el certamen l'any passat", quan va rebre més de 340 treballs, "que demostren l'arrelament del Festival de Cinema de Paterna com una plataforma de visibilitat per a creadors i creadores".

   Els interessats a participar en el concurs podran presentar els seus treballs a través de la plataforma Movibeta o per correu, en un DVD físic, a l'empresa Gestió i Servicis de Paterna, carrer Charles Robert Darwin nº2, en el Parc Tecnològic de Paterna, València.

   La convocatòria ha sigut anunciada hui en el BOP, i el termini de presentació de les obres serà de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon