Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell comença a treballar "en com perfilar el full de ruta dels pressupostos" amb "tota la normalitat del món"


   -

   Els membres del Consell han començat a treballar "en com perfilar el full de ruta" dels pressupostos de 2023 i han assegurat que les "converses van avançant" en "total consonància i amb tota la normalitat del món".

   Així ho ha indicat la vicepresidenta, Aitana Mas, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, on ha insistit que "no es tocarà allò que funciona" i que treballaran amb "la normalitat pròpia d'un Consell de coalició, on tres partits han de marcar prioritats pressupostàries" i traslladar-les en xifres.

   Preguntada sobre la baixada d'impostos a les empreses familiars que va anunciar el president, Ximo Puig, aquesta setmana, Mas ha assenyalat que és una qüestió que "no està en l'acord del Botànic", per la qual cosa s'haurà de "consensuar en el si del govern de coalició". "Haurem d'asseure'ns a valorar", ha agregat.

   Quant a les seues propostes per als pressupostos, ha assenyalat que el full de ruta "ha de ser la de protegir a les famílies, donar respostes a la situació de crisi econòmica, combatre la inflació i donar suport a les empreses".


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon