Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Educació gratuïta de 0 a 3 anys, 14 centres nous i més beques menjador: els anuncis de Mas en el seu primer discurs


  -

   La vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Aitana Mas, ha anunciat 14 nous centres de servicis socials, més beques de menjador i l'universalització de l'educació gratuïta de 0 a 3 anys en el seu primer discurs en Les Corts.

   Mas s'ha estrenat en el parlament valencià amb un discurs en el qual ha fet referències a la seua predecessora, Mónica Oltra, així com referències a Alacant i la vertebració del sud amb la resta de la Comunitat Valenciana.

   Entre els anuncis del departament que dirigeix, ha assenyalat que en el primer trimestre de 2023 es recuperaran i engegaran un total de 14 centres de l'Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS). Entre ells, els primers centres de dia de majors de gestió directa.

   Així mateix, ha anunciat quatre decrets que desenvoluparan la llei de Servicis Socials Inclusius: el que regularà els òrgans i processos de participació; la creació dels comités d'ètica en aquest àmbit; el que regularà la tipologia dels centres i el que regularà la qualitat dels servicis socials.

   També ha anunciat que la Conselleria prepara un viatge solidari als territoris del Sàhara "seguint el treball parlamentari" i també "visibilitzant un conflicte germà que mitjançant programes com Vacances en Pau, moltes famílies valencianes senten com a propi".

   Així mateix, ha proposat que les empreses privades del sector hoteler que externalitzen els servicis de neteja no puguen beneficiar-se de diners públics. Mas s'ha referit a la protecció de les netejadores, conegudes com Kellys.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon