Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

David Barbancho nomenat secretari general de Joves Socialistes de Riba-roja de Túria

L'assemblea extraordinària tria la nova executiva per unanimitat

Joves Socialistes de Riba-roja de Túria ha triat la nova executiva local en l'assemblea extraordinària celebrada gràcies al suport unànime de tots els afiliats. La votació dels afiliats ha suposat, a més, un suport per unanimitat l'informe polític i de gestió del mandat dut a terme per l'executiva sortint durant els dos últims anys i mig passats.

L'assemblea extraordinària ha avalat el treball i la gestió de la fins ara executiva local amb el nomenament dels nous components. David Barbancho ha sigut reelegit com a secretari general; la sotssecretària general i polítiques institucionals és Paula Joana Gómez González; el secretari d'organització ha sigut triat Carlos Vizuete Rodríguez; la sotssecretaria general d'Igualtat és Jennifer Tirado Bello; la secretària de Formació és Gemma Sanchís Navarro.

El secretari d'Esports serà Marcos Hernández Folgado; la secretaria de Comunicació i Mobilització serà gestionada per Dragos Iounut Gheorhe Stefan; i, finalment, la secretaria d'Associacionisme, Cultura i Educació és Miriam Liébana Argandoña. Tots els nous integrants de l'executiva local de Joves Socialistes han sigut triats per unanimitat.

La nova executiva ha destacat la construcció d'un projecte “gràcies a l'aprenentatge i al bagatge que ens ha permés créixer com a agrupació durant aquests dos últims anys arrere, la pandèmia ha sigut un repte molt dur per a tots i per a totes, però hem seguit connectats amb la població jove del nostre municipi i hem sigut altaveu de la joventut”.

L'executiva ha subratllat, a més, el perfil dels nous components d'òrgan de gestió de Joves Socialistes. “Som una executiva que està composta per gent de diferents edats, de diferents col·lectius i projectes, però amb una aposta en comú, millorar la qualitat de vida de la joventut de Riba-roja de Túria i, sobretot, hem volgut continuar potenciant l'àrea d'Igualtat, conscients de l'auge dels discursos de l'odi i els casos de Lgtbifobia existents al nostre país”.

Finalment, Joves Socialistes de Riba-roja de Túria ha enviat un missatge d'agraïment “per tots els companys que van assistir a l'assemblea i pel suport rebut pel secretari general del PSPV de Riba-roja i alcalde, Robert Raga, al costat de la regidora de Joventut, Ana Cristina Folgado i el regidor d'Hisenda, José Ángel Hernández i el regidor Urbanitzacions, Rafa Gómez” i ha agraït “la gran faena desenvolupada durant els últims anys pels companys que no segueixen en l'executiva local”.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon