Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Controlat l'incendi d'una nau industrial en Riba-roja


L'incendi iniciat aquest diumenge en una nau industrial d'una empresa de reciclatge ubicada al carrer Fogainers de Riba-Roja, que ha obligat a evacuar la piscina municipal de Loriguilla (València) per la proximitat a la zona, s'ha donat per estabilitzat sobre  les 17.20 hores del mateix dimenge.

 Al lloc de l'incendi treballen deu dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València, quatre unitats de comandament i una patrulla de la Guàrdia Civil.

 A més, s'ha enviat un remolc per a recàrrega d'aire destinat a incendis d'envergadura en què es preveu fer servir un gran volum d'ampolles d'aire per a la intervenció dels bombers, segons han indicat el Centre de Coordinació d'Emergències i el consorci.

 Així mateix, s'ha mobilitzat una ambulància SAMU per atendre tres bombers afectats per un cop de calor, com a conseqüència de les altes temperatures -barreja de l'elevada càrrega tèrmica i les condicions ambientals del temps.  Els mitjans sanitaris romandre al lloc de manera preventiva per atendre qualsevol incidència.

 Després de l'inici del foc aquest diumenge al matí, la Policia de la Generalitat ha informat que es durà a terme l'evacuació de la piscina municipal de Loriguilla.

 Per part seva, l'Ajuntament de Riba-Roja ha compartit a les seves xarxes socials un comunicat per avisar que el fum de l'incendi "no és tòxic", de manera que "no existeix cap perill per a la població".


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon