Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Continuen els treballs de manteniment i remodelació del cementeri de Vilamarxant

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d'Obres i Serveis, ha desenvolupat durant esta setmana noves actuacions en el cementeri municipal amb la finalitat de remodelar el sistema de reg i els bancs, així com d'informatitzar el servei.

Entre els treballs realitzats des de l'àrea dirigida per Gabriel Castellano, s'ha canviat el sistema de reg per a automatitzar la seua funció, s'han instal·lat nous bancs de formigó i s'ha adequat i revisat tota la jardineria.

A més, estes tasques culminaran amb la implantació d'una pantalla en l'entrada del cementeri municipal perquè, gràcies a la informatització del nou sistema, qualsevol veí o veïna puga localitzar amb més facilitat al seu difunt.

“Continuem treballant per a mantindre en les millors condicions les instal·lacions municipals, adaptant-les a les necessitats actuals. La informatització de la pantalla i l'automatització del sistema de reg del cementeri és un pas més per a millorar la qualitat de vida dels nostres recintes”, ha apuntat el regidor.



* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon