Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera rep als 15 estudiants del programa 'Bétera et Beca'

Enguany l'Ajuntament ha multiplicat la inversió, ha augmentat el nombre de beques i ha ampliat les titulacions. L'objectiu és que els participants adquirisquen experiència en les seues professions dins de l'administració local.

Més inversió, més beques i més titulacions per a la segona edició del programa "Bétera et beca" que l'Ajuntament ha posat en marxa per segon any consecutiu.

L'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha rebut hui als 15 estudiants i els ha donat la benvinguda, un moment en el qual s'ha dirigit als joves indicant-los "aprofiteu aquesta oportunitat i poseu en pràctica els coneixements que heu adquirit perquè volem que isqueu al món laboral reforçats". Una rebuda que també ha estat acompanyada pel desig "d'una estada positiva amb tots nosaltres" i un agraïment "per la gran faena que, estic segura, exercireu ací aquests mesos".

Una aposta formativa i laboral conjunta amb l'àrea de Personal que, tal com ha indicat el regidor de Personal, Manuel Pérez, "pretén donar suport a la formació acadèmica i introduir als estudiants en el món laboral per mitjà de l'administració local".

Els alumnes becats estan cursant estudis universitaris o de formació professional en branques vinculades a l'Administració, Comunicació, Urbanisme, Medi Ambient i Esport. Aquests 15 joves, que s'han incorporat hui, són veïns i veïnes de Bétera que han començat a desenvolupar funcions pròpies als seus graus o cicles formatius en dependències municipals fins a final d'agost.

D'aquesta manera, continuaran la seua formació complementant els coneixements teòrics amb labors de pràctiques en un lloc de treball pel qual percebran una remuneració mensual durant els mesos de Juliol i Agost. Per a això, el Consistori ha invertit 20.000€ de dotació municipal que fomenta l'experiència laboral dels estudiants.

Tal com ha indicat el regidor de Personal "la dedicació dels estudiants és de 20 hores setmanals, a raó de 4 hores diàries, de dilluns a divendres, sempre que el departament al qual estiguen adscrits no requerisca d'altres necessitats horàries per al seu bon funcionament".

Amb aquest programa de pràctiques el Consistori beterense continua donant oportunitats a la població juvenil perquè adquirisca destreses i habilitats professionals prèvies a l'accés al món laboral. "Hem invertit 20.000€, hem augmentat en 5 les beques i hem ampliat el nombre de titulacions que podien optar a aquestes pràctiques formatives. Apostem pel futur laboral dels nostres joves", ha conclòs Elia Verdevío.






* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon