Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bernabé promet a Mas buscar "totes les fórmules" per a coordinar la renda d'inclusió i l'IMV


   

   La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha garantit aquest dilluns a la vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Aitana Mas, que buscaran "totes les fórmules possibles" per a millorar la coordinació entre la renda valenciana d'inclusió de la Generalitat i l'ingrés mínim vital de l'Estat.

   Així ho ha transmès la recentment nomenada delegada després de compartir una primera reunió amb la nova vicepresidenta del Consell en la Subdelegació de Govern a Alacant.

   "Buscarem totes la fórmules possibles perquè els ciutadans més vulnerables reben de la millor manera aquesta ajuda", ha manifestat Bernabé (PSPV), destacant que la Comunitat és una de les regions que més recursos destina a aquestes persones.

   Mas (Compromís) ha coincidit en aquest objectiu i ha advocat per aprofundir la col·laboració entre les dos administracions per a oferir a les persones en situació de vulnerabilitat "tota l'ajuda i un futur de seguretat".

   Fa unes setmanes, la Generalitat i el Ministeri d'Inclusió van acordar crear un grup de treball per a simplificar la tramitació de l'ingrés mínim i la renda valenciana, un òrgan que la vicepresidenta ha avançat que ja està en fase d'organització.

REFORÇ DE PUNTS VIOLETA

   D'altra banda, Bernabé i Mas han coincidit en l'objectiu de combatre la violència masclista en festes populars i festivals de música mitjançant un reforç de la presència policial i de l'atenció en els 'punts violeta', com ja va anunciar la delegada la setmana passada.

   "Estem en un període quasi post-pandèmia i totes les dones

   poden veure's afectades per alguna situació incòmoda", ha recordat la consellera, advocant per generar "figures estables, de seguretat i confiança" entre les noves generacions.

   Al mateix temps, la delegada ha destacat que es reforçarà, de manera coordinada amb la Conselleria d'Educació, el programa de formació que la Policia Nacional desenvolupa per a joves contra les agressions sexuals dins del pla director per a la convivència i millora de la seguretat en els centres educatius i els seus entorns.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon