Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil obté un nou Taller d'Ocupació subvencionat per LABORA

Permetrà contractar 20 persones aturades del municipi

L'Ajuntament de Benaguasil ha aconseguit un nou taller d'ocupació que formarà i ocuparà 20 persones durant un any. El programa que comptarà amb un pressupost de 532.708 euros, subvencionats per Labora i comptant amb l'aportació de l'Ajuntament, es desenvoluparà en dues especialitats formatives: Jardineria i Paletes, donant així continuïtat a l'últim taller d'ocupació. A més dels 20 alumnes-treballadors (10 per especialitat), donarà feina també a cinc persones més, que conformaran l'equip directiu i docent.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció del taller d'ocupació anomenat Benaguasil Sostenible III han d'estar inscrites i registrades prèviament a LABORA en les especialitats formatives:

Feines de paleta

EOCB0208 Operacions auxiliars de paleta de fàbriques i cobertes

EOCB0108 Fàbriques de paleta

Jardineria

AGAO0108 Activitats auxiliars a vivers, jardins i centres de jardineria.

AGAO0208 Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Així mateix, hauran de complir els següents requisits mínims: tenir 18 anys o més, ser demandants d'ocupació, registrades en un servei públic d'ocupació, ser aturades no ocupades o persones ocupades registrades en millora d'ocupació, complir els requisits establerts a la normativa aplicable formalitzar un contracte per a la formació i l'aprenentatge i complir els requisits establerts a l'article 20 del Reial decret 34/2008, de 18 de gener, pel qual es regulen els certificats de professionalitat, per a l'accés a les accions formatives.

La regidora de l'àrea, Patricia Merenciano, ha manifestat que "per a l'Ajuntament de Benaguasil és una prioritat apostar per iniciatives que, com els Tallers d'Ocupació, afavoreixin la inserció laboral i milloren les oportunitats d'ocupació dels veïns i veïnes". Pel que fa a la selecció, "l'alumnat serà seleccionat d'entre les persones preseleccionades i remeses per l'Espai LABORA de Llíria que s'hagin inscrit prèviament a les especialitats del Taller d'Ocupació, i sempre segons les bases que es publicaran a la web municipal", ha assenyalat la regidora.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon