Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil millora l'accessibilitat al complex esportiu municipal

La construcció de la rampa ha estat realitzada per una empresa local.
 L'Ajuntament de Benaguasil en el seu objectiu de millorar l'accessibilitat a les instal·lacions municipals, ha construït una nova rampa entre la zona d'esbarjo del bar i el parc que dóna accés a les instal·lacions per la part del darrere, per donar un millor accés a persones amb  mobilitat reduïda.
 Els treballs han consistit en la construcció d‟una rampa adaptada a la normativa vigent en matèria d‟accessibilitat, així com s‟han col·locat baranes i enjardinat la zona.
 Amb aquesta actuació que, s'emmarca dins del Pla d'Inversions de la Diputació de València, l'Ajuntament fa un altre pas important en l'eliminació de barreres arquitectòniques al municipi i fa plenament accessible el complex esportiu.
 Rubén Araque, regidor d'Esports, ha assenyalat que "aquestes obres tenen com a objectiu dotar dʻuna accessibilitat adequada a aquest punt de gran afluència dʻusuaris a més de millorar lʻaccés a les instal·lacions esportives".
 L'obra, que ha comptat amb un pressupost de 37.000 euros, ha estat realitzada per una empresa local i suposa un pas més en la millora de les infraestructures esportives.

* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon