Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil incrementa la seguretat instal·lant 15 nous punts de videovigilància

 Està prevista la instal·lació de 15 nous dispositius de videovigilància en diferents zones del municipi fins a final de 2022, a més de la millora de la xarxa d'antenes actuals.

Instal·lacions progressives fins a final d'enguany

L'Ajuntament de Benaguasil, informa que posarà en marxa fins a finals del present any la I fase d'un ambiciós pla de millora en matèria de seguretat que pretén continuar millorant la qualitat de vida en el municipi a través la de la instal·lació de nous punts de videovigilància.

Des del Govern Municipal es duu a terme el compliment d'un compromís de legislatura amb la ciutadania en aquesta matèria i també, d'un dels punts d'acord que va plantejar l'equip de govern (PP) a través del pacte portat acordat amb el principal partit de l'oposició (PSOE) per a destinar part dels Fons d'Inversions de la Diputació de València per a l'exercici 2022 i 2023.

Les actuacions previstes contemplen, a més de la nova instal·lació de punts en zones industrials, parcs, jardins i vies més concorregudes de Benaguasil, la renovació de les actuals antenes que milloraran el monitoratge del conjunt de les cambres fins a la reguarda de la Policia Local.

Per al regidor de seguretat, Rubén Araque, “existeix un ferm compromís de tot el govern municipal de fer tot el possible per a millorar aquelles qüestions que preocupen la ciutadania en uns temps en els quals, la seguretat és una d'elles. Al llarg d'aquesta atípica legislatura hem implantat sistemes de seguretat com la vigilància de l'horta amb drons, operatius especials, prova pilot per a la detecció d'abocaments il·legals i total coordinació entre la Policia Local i la Guàrdia Civil”.

Les actuacions d'aquesta primera fase estan previstes fins a final de 2022 amb la posada en marxa de 15 nous punts de videovigilància en diferents zones del municipi, amb una inversió que superarà els 35.000 €



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon