Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil finalitza els treballs de millora en diversos camins rurals i vies urbanes

L'inversió es de més de 100.000€ en treballs de millora d'asfaltat en el municipi, del Fons d'Inversións de la Diputació de València

Aquesta setmana finalitzen els treballs que està duent a terme l'Ajuntament de Benaguasila través del Fons d'Inversions de la Diputació de València en diversos camins rurals i vies urbanes del municipi.

En concret, les millores han contemplat l'asfaltat del Camí Va alterar, Camí Aldaia, Camí Riba-roja de Túria, Camí Marjal, Calles Merendilla i Carrer Joanot Martorell.

Les obres, el cost de les quals supera els 100.000€ d'inversió, constitueixen una millora substancial tant en matèria agrícola com en matèria de trànsit rodat dins del nucli urbà de Benaguasil.

El regidor d'urbanisme i agricultura, Pedro Pablo Peris, ha manifestat “la plena satisfacció del Govern Municipal, que continua complint amb aquells compromisos que van ser adquirits tant amb la ciutadania per a la legislatura 2019-2023 profundament marcada per la pandèmia.

Per a l'Ajuntament de Benaguasil és fonamental poder dur a terme aquestes obres de millores i dins del Pla d'Inversions de 2021-2022 també estaran previstes més actuacions d'aquest tipus que redunden en benefici del conjunt del municipi.

Des del departament d'agricultura s'ha volgut recordar a més que al llarg d'aquesta legislatura, s'han dut a terme nombroses actuacions de similars característiques com l'asfaltat del Carrer Pau, Carrer Sant Pasqual, Carrer Montgó, Carrer Plaça de Bous, Carrer Sant Lorenzo, Carrer Merendilla, Carrer Constitució, Camí la Fenosa o Camí la Retorta.

A totes aquestes millores cal sumar també la recent posada en funcionament d'un nou servei municipal de manteniment exclusiu per als camins de l'horta de Benaguasil que està donant molt bons resultats


.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon