Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Benaguasil et beca' inicia el tercer any a l'Ajuntament de Benaguasil

L'Ajuntament ofereix una primera oportunitat laboral en pràctiques a 20 estudiants de Benaguasil. Els joves realitzaran tasques a diferents departaments municipals durant els mesos de juliol i agost. 

Un total de 20 estudiants han iniciat avui les seves pràctiques formatives a l'Ajuntament de Benaguasil a través del programa local Benaguasil et beca.

L'alcalde, Ximo Segarra, acompanyat dels regidors Stephane Soriano, Ana Aleixandre i Patricia Merenciano, els ha donat la benvinguda i hi ha compartit les primeres impressions després de l'arribada a l'Ajuntament. Ximo s'ha posat a la seva disposició i ha assegurat que “és un orgull que els joves de Benaguasil tinguin la possibilitat de formar-se a l'Ajuntament i aplicar els seus coneixements als diferents departaments municipals”. Durant la seva intervenció l'alcalde els ha desitjat sort així com que aprofitin aquesta oportunitat per continuar formant-se.

Els joves que s'han incorporat a les àrees municipals d'administració, infància i educació rebran una remuneració econòmica bruta de 450€ mensuals, que seran finançats íntegrament per l'Ajuntament, que ha destinat 9.000€ de dotació municipal per al suport a la formació dels veïns i veïnes de Benaguasil.

Tercer any de “Benaguasil et beca”

 Benaguasil et Beca és un programa municipal que llança l'Ajuntament per tercer any consecutiu, conscient de la importància de seguir apostant per completar la formació dels estudiants i apropar-los al món laboral.

 * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon