Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ajudes per als agricultors de Benaguasil que poden demanar-se fins al 23 d'agost

 #benaguasil

Benaguasil posa en marxa ajudes per a impulsar l'agricultura local i de proximitat

El BOP va publicar ahir una nova ajuda posada en marxa per l'Ajuntament de Benaguasil com a mesura de suport als seus agricultors que podrà sol·licitar-se fins al pròxim 23 d'agost.

L'Ajuntament de Benaguasil concedirà ajudes en règim de concurrència competitiva per a impulsar l'activitat agrícola radicada en el municipi.

Amb aquesta mesura, que va ser aprovada pel Govern Municipal, es dona compliment també a la Llei 5/2018 de l'Horta Valenciana, que indica que és funció de totes les administracions públiques dins del seu àmbit competencial, posar en marxa accions per a la sostenibilitat, conservació i utilització racional del patrimoni natural, cultural i paisatgístic de l'Horta Valenciana.
La partida pressupostària inicial prevista és de 10.000 euros, sent les quanties individuals de 30 euros per hectàrea de regadiu i 10 euros per hectàrea de secà amb un màxim de 300 euros per sol·licitant.

L'alcalde Ximo Segarra ha destacat, “el ferm compromís de l'Ajuntament de Benaguasil amb un sector fortament castigat que sap que compta amb el total suport municipal dins del seu àmbit competencial”.

Aquesta nova línia d'ajudes a l'agricultura local i de proximitat se suma a iniciatives posades en marxa durant la present legislatura marcada per la crisi del COVID-19, com les actuacions en camins rurals, la posada en marxa de bàscula per a tots els agricultors de Benaguasil, la vigilància de l'horta amb drons o la posada en marxa d'un servei de manteniment de camins rurals.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon