Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A Sant Antoni i per les festes de Sant Roque 2022, es torna a correr la Legua de Sant Antoni

  • Ja està obert el termini d'inscripció 
Amb motiu de les Festes de San Roque, que se celebraran el pròxim mes d'agost, Sant Antoni de Benaixeve torna a organitzar la tradicional Legua, que celebra la seua vintena quarta edició el pròxim 6 d'agost.

La XXIV Legua, organitzada des de la regidoria d'Esport, entra dins del circuit de Carreres Populars de la Mancomunitat de Camp de Túria. El termini d'inscripció queda obert des de hui i les inscripcions per a la carrera d'adults es formalitzaran a través del web www.cronorunner.com (buscar "próximos eventos"). Tindran un preu de 3 euros.

Hi ha la possibilitat d'inscriure's el mateix dia 6 d'agost fins a les 19.30h a la línia de meta (Camp de Futbol Municipal del carrer Fotja), però el preu serà de 5 euros.

La carrera d'adults començarà a les 20 hores des del Camp de Futbol Municipal.  

Els xiquets i xiquetes també podran participar en les carreres infantils que s'organitzaran, dins del mateix recinte esportiu, des de les 19 hores. En aquest cas les inscripcions es realitzaran allí mateix abans de les 19 hores, i tindran un preu d'1 euro.

Poden accedir al reglament (on està també el recorregut) a través del següent enllaç: https://bit.ly/3O7YYy7

Tots els diners recaptats aniràn en benefici de la Societat Valenciana Protectora d'Animals i Plantes (SVPAP) ubicada a Sant Antoni de Benaixeve.

La recollida de dorsals es realitzarà de forma anticipada els dies 4 i 5 d'agost de 2022 en horari de 9 hores a 14 hores en les oficines de l'Ajuntament prèvia presentació del DNI. Si la recollida es realitza per una persona diferent de la inscrita aquesta hi haurà d'aportar una autorització signada pel participant i còpia del DNI d'aquest



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon