Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A les escoles d'estiu de l'Ajuntament de Llíria se junten al voltant de 200 menors

Al voltant de 200 menors de la localitat participaran durant tot el mes de juliol a les escoles d'estiu que organitza la Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Llíria. Les activitats, dirigides a joves d'entre 3 i 17 anys, els permeten accedir a una oferta d'oci i formació al llarg d'este període. Este programa està finançat pel Ministeri d'Igualtat a través del Plan Corresponsables. 

L'alcalde Joanma Miguel i el regidor de l'Àrea, Vicent Lis, van visitar les escoletes d'estiu que es desenvolupen en diferents punts de la població. En este sentit, l'edil de Joventut ha destacat que "enguany hem ampliat l'oferta amb un programa d'activitats a la urbanització Vall de Llíria, amb la finalitat d'acostar este servei a les famílies residents fora del nucli urbà". 

La resta d'activitats com Menuda Escoleta, la Boscoleta o el Campus Artístic, es realitzen al col·legi Sant Miquel, el parc de Sant Vicent i l'Espai Jove, respectivament. A més, cal sumar el servei de ludoteca Aula Lúdica que es presta també durant este mes a l'Espai Jove. 

Finalment, el regidor ha manifestat que estos programes, "a més d'oferir una oferta d'oci a la nostra joventut durant les seues vacances, també pretén servir de suport a les famílies per a facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral".
 

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon