Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

5é RIBAJAZZ, al Castell, que se celebrarà els dies: 21, 22 i 23 de Juliol de 2022

Ribajazz és un Festival de Jazz que durant 3 nits plena la ciutat de Riba-roja de Túria de projectes musicals amb nom i cognoms . Els seus carrers sonen a Jazz en directe, a música i a cultura viva.

En aquest cinqué aniversari i després d'aquest temps trist de pandèmia, recuperem l'esperit i ens disposem a gaudir de la música amb el veïnatge i visitants.

Tots els concerts es realitzaran a les 22:30h as Castell de Riba-roja, un lloc emblemàtic i ple d'història, on la música Jazz pot ser gaudida a la llum de la lluna.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal