Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant sol·licita a la Direcció General d'Infraestructures Educatives l'ampliació de l'IES Les Rodanes

  


Héctor Troyano, primer tinent d'alcalde, i Elena Cortell, regidora d'Educació, s'han reunit amb Víctor García, director general d'Infraestructures Educatives, amb la presència de Llorenç Lapiedra i Alicia García, director i vicedirectora del centre, respectivament.

Esta petició, en paraules de Troyano, es justifica en la falta d'espai en la instal·lació per a cobrir les necessitats del municipi: "Vilamarxant encara augmenta el padró pel que és una necessitat passar de les 22 aules que tenim en l'actualitat a 29".

D'altra banda, Elena Cortell ha explicat que esta sol·licitud és "una conseqüència del desdoblament que ja s'han fet en algunes de les aules de l'institut".

Durant els pròxims mesos, la direcció general s'examinaran les necessitats de l'institut per als propers anys per a fer un projecte que s'adapte a una nova realitat. A més, Víctor García ha considerat que esta actuació seria un projecte susceptible de presentar en el Pla Edificant.

Finalment, el regidor Troyano ha qualificat la reunió de molt positiva. "Esta cita suposa avançar per a fer del nostre poble un lloc amb una educació més inclusiva, accessible i de més qualitat per a tota la nostra ciutadania", ha agregat.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon