Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant estudia un nou Pla de Recollida de Residus per adaptarse al increment de població

#Vilamarxant
Segons indica l'Ajuntament de Vilamarxant, l'augment de la població dels últims anys ha obligat el Consistori a dissenyar un pla que millore el benestar de les persones residents així com la conservació i atenció a l'entorn natural que envolta a Vilamarxant. Actualment, Vilamarxant ha superat els 10.000 habitants.

L'optimització de la recollida de residus i la modernització i control dels diferents contenidors per a un millor ús per part de la ciutadania són dos de les grans apostes d'este nou Pla que s'està elaborant des de l'alcaldia del municipi del Camp de Túria.

Així mateix, l'Ajuntament de Vilamarxant continua recordant a la ciutadania que poden sumar-se al programa de compostatge domèstic desenvolupat pel Consorci València Interior. Gràcies a este projecte, els veïns poden compostar la matèria orgànica que es genere en la llar per a aconseguir reduir a la meitat els residus que es depositen en el contenidor.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mostrat el compromís de l'Ajuntament per la gestió de residus: “El Pla de Residus és un dels projectes més importants de la gestió local. La ciutadania es mostra molt exigent davant les recollides i el servei que s'ofereix i això ens obliga a ser més eficients. És un bonic repte que ens permetrà ser més sostenibles i respectuosos amb el mitjà que ens envolta”.

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon