Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Unides Podem – Esquerra Unida presenta una PNL com a mostra de rebuig contra la Cimera de l’OTAN a Madrid

La PNL s’oposa a l’estratègia bel•licista de l’OTAN, que suposa incrementar la despesa militar en detriment de la despesa social, les inversions en serveis públics o la creació d’ocupació. El text, registrat per la diputada i portaveu adjunta Estefania Blanes, dona suport als actes emmarcats en la contra-Cimera per la Pau, que tindrà lloc entre els dies 24 i 26 de juny.

Estefania Blanes, diputada i portaveu adjunta del grup parlamentari Unides Podem – Esquerra Unida a les Corts, ha presentat una PNL al parlament valencià com a mostra de rebuig cap a la cimera de l’OTAN, que se celebrarà a Madrid els dies 29 i 30 de juny. La PNL insta el Consell perquè sol•licite al Govern de l’Estat espanyol a rebutjar l’increment de les despeses militars. En aquest sentit, Blanes afirma que “és molt irresponsable continuar apostant per una estratègia bel•licista que pot acabar derivant en una nova guerra mundial”. A més, la diputada emfatitza que “eixes partides s’haurien de destinar a incrementar la despesa social, les inversions en serveis públics o la creació d’ocupació”.

El text, alhora, dona suport als actes que es realitzen en la marc de la contra-Cimera per la Pau, que culminaran amb una manifestació unitària a Madrid el pròxim 26 de juny. Moviments polítics, socials i pacifistes reivindicaran una nova estratègia de seguretat internacional basada en el desarmament, la solució negociada i diplomàtica als conflictes internacionals i la creació d'un nou ordre mundial multipolar.

D’aquesta forma, des d’Unides Podem – Esquerra Unida indiquen que “l'actual situació internacional i de la guerra a Ucraïna exigeix que tots els nostres esforços es prioritzen a impulsar una eixida negociada i diplomàtica al conflicte, acabant amb la destrucció que està provocant la guerra i amb l'escalada de la inflació i crisi que pateix especialment la classe treballadora a conseqüència de les sancions econòmiques imposades a Rússia”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon