Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Unides Podem – Esquerra Unida presenta una PNL com a mostra de rebuig contra la Cimera de l’OTAN a Madrid

La PNL s’oposa a l’estratègia bel•licista de l’OTAN, que suposa incrementar la despesa militar en detriment de la despesa social, les inversions en serveis públics o la creació d’ocupació. El text, registrat per la diputada i portaveu adjunta Estefania Blanes, dona suport als actes emmarcats en la contra-Cimera per la Pau, que tindrà lloc entre els dies 24 i 26 de juny.

Estefania Blanes, diputada i portaveu adjunta del grup parlamentari Unides Podem – Esquerra Unida a les Corts, ha presentat una PNL al parlament valencià com a mostra de rebuig cap a la cimera de l’OTAN, que se celebrarà a Madrid els dies 29 i 30 de juny. La PNL insta el Consell perquè sol•licite al Govern de l’Estat espanyol a rebutjar l’increment de les despeses militars. En aquest sentit, Blanes afirma que “és molt irresponsable continuar apostant per una estratègia bel•licista que pot acabar derivant en una nova guerra mundial”. A més, la diputada emfatitza que “eixes partides s’haurien de destinar a incrementar la despesa social, les inversions en serveis públics o la creació d’ocupació”.

El text, alhora, dona suport als actes que es realitzen en la marc de la contra-Cimera per la Pau, que culminaran amb una manifestació unitària a Madrid el pròxim 26 de juny. Moviments polítics, socials i pacifistes reivindicaran una nova estratègia de seguretat internacional basada en el desarmament, la solució negociada i diplomàtica als conflictes internacionals i la creació d'un nou ordre mundial multipolar.

D’aquesta forma, des d’Unides Podem – Esquerra Unida indiquen que “l'actual situació internacional i de la guerra a Ucraïna exigeix que tots els nostres esforços es prioritzen a impulsar una eixida negociada i diplomàtica al conflicte, acabant amb la destrucció que està provocant la guerra i amb l'escalada de la inflació i crisi que pateix especialment la classe treballadora a conseqüència de les sancions econòmiques imposades a Rússia”.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon